jagmodell.jpg

 

 

Lite kort om mig och mitt företag.

Jag har jobbat som ridlärare/tränare i många år både i Sverige och utomlands. Alltid gillat att köpa och sälja hästar. Min vision är att alla mina kunder ska vara nöjda och gärna komma åter när det är dags att köpa/byta till ny häst/ponny.

Att utbilda och rida till hästar är också en passion som jag har, dock inridning av hästar är något som jag slutat med, hellre utbilda äldre hästar eller rida till dem. Även problemhästar med. Oftast handlar det om att lyssna på hästen och sedan förklara för den vad som förväntas av den. Sen är det alltid lika roligt att få  utbilda hästar till lite högre nivå. Även hästar som inte har GP gång kan faktiskt lära sig både piaff/passage/byen och piruetter.. För visst är det kul att kunna rida dessa skolor?.....

Vid sidan av detta har jag en hovslageri verksamhet och det är alltid roligt med nöjda kunder där med. Dock är ryggen inte vidare värst bra för yrket men försöker hålla skoningarna på rimlig nivå och inte för många skoningar.

Skoningar är något som jag brinner för och närmast framöver är det varmskoningar som jag ska lära mig att göra.

 

 

 

Försäljningsuppdrag:

 

Olika alternativ finns att tillgå:

 Nytt:

Du får ett pris för hästen o jag tar ett annat vid försäljning , ingen månadskostnad eller procent vid försäljning .

10% vid försäljning och 4500 kr/månaden inkl det mesta.

20% vid försäljning och 2500 kr/månad inkl det mesta.

 

Vid avtal gäller det att hästen är veterinärbesiktigad innan ankomst. Skulle man vilja bryta avtalet och ta hem hästen gäller följande: 30% av tilltänkta köpesumman betalas till mig. Alternativt alla kostnader som hästen har kostat mig, grundpris uppstallning 2500 kr ex moms. ring för mera information alt maila!